24 órás páros nemeshalfogó horgászverseny a Diana-tavon 2017. április 22-23-án
 

Kedves Horgászok,

2017. április 22-23-án, szombaton megrendezésre kerül az idei első 24 órás páros nemeshal-fogó horgászverseny a Diana-tavon. A versenyt legalább 15 csapat nevezése esetén rendezzük meg, ezért kérjük, hogy lehetőség szerint minél hamarabb küldjétek el nekünk jelentkezéseteket! Kérünk mindenkit, hogy figyelmesen olvassa el végig a versenykiírást!

Nevezési feltételek: A nevezés megnyitását követően kizárólag emailben fogadjuk el a nevezéseket. Nevezni a gobolvendeghaz@gmail.com címen tudtok. Az emailek beérkezésének sorrendjében fogadjuk be a nevezéseket. 

A következőket kell tartalmaznia az emailnek: 1. Csapatnév 2. Tagok neve 3. Email cím 4. Telefonszám

Mivel nem kérjük, hogy előre fizessetek, mindenki jól gondolja át, hogy biztosan el tud-e jönni a versenyre, mert aki nevez, de mégsem jön el és ezt nem jelzi nekünk a verseny megelőző napig, az tiltólistára kerül, és nem indulhat el idén más versenyünkön. Tehát ha mégsem tudtok jönni, mindenképpen mondjátok le a nevezést! Nevezési díj: 15.000 Ft/fő (vagyis 30.000 Ft/páros), amely tartalmaz egy szombati reggelit, egy meleg vacsorát és egy vasárnapi reggelit is.

Ez a verseny a 2017-es Diana-tavi horgászverseny-sorozat első versenye. A versenysorozatról bővebben itt olvashattok: /aktualis/2017-es-diana-tavi-horgaszverseny-sorozat/

Versenyszabályzat: Csapatverseny, melyben egy csapat 2 főből áll. A csapattagok egymás mellett horgásznak. Személyenként 1-1 bottal, botonként 1-1 horoggal lehet horgászni. A mérlegelésnél csak a nemes hal számít (ponty, amur). Mérlegelés a fogások függvényében néhány óránként történik. Kérjük, hogy a kifogott halakat a mérlegelésig kíméletes módon tároljátok! Pontymatrac vagy bölcső használata kötelező. Sűrű szövésű halkímélő szák használata kötelező. Etetőhajó nem használható. Az etetőanyag fajtája és mennyisége nincs korlátozva. Kizárólag békés halak horgászata engedélyezett (ragadozóhalaké nem).

Díjazás: A versenyen az első három helyezett és a legnagyobb halat kifogó páros kupa- és pénzdíjazásban részesül. A verseny összdíjazása: 490.000 Ft (1. hely: 250.000 Ft; 2. hely: 120.000 Ft; 3. hely: 60.000 Ft; Legnagyobb hal: 60.000 Ft). Ezenkívül az első 3 helyezett kvalifikálja magát a szeptemberi döntőre.

A verseny programja: A verseny kezdetét az eddigi versenyeinkhez képest 1 órával későbbre tettük, és így a horgászhely elfoglalására is egy órával több idő marad. Április 22. szombat 7:00-8:00 Gyülekező a halőrháznál, vendégváró zsíros kenyér 8:00-8:30 Horgászhelyek sorsolása 8:30-10:00 Horgászhelyek elfoglalása, etetés 10:00 Horgászverseny kezdete 19:00 Vacsora Április 23. vasárnap 10:00 A horgászverseny vége, reggeli 11:00 Eredményhirdetés

Egyéb: A szerencsehalak csak súlyban számítanak, a verseny alatt kifogott szerencsehalakért pénzjutalom nem jár. A horgászversenyen mindenki saját felelősségére vesz részt! Balesetekért, egyéb károkért a verseny szervezője semmilyen felelősséget nem vállal.

A nevezést ezennel megnyitjuk! Mindenkinek jó versenyzést kívánunk!