Látogatási korlátozás!

Kedves Horgászok, Látogatók!

Sajnos nekünk is be kell vezetnünk bizonyos óvintézkedéseket a járványhelyzet miatt. Próbáltunk mindent megtenni annak érdekében, hogy mindenki meglátogathassa horgásztavunkat és környezetét, aki szeretne kicsit kimozdulni a természetbe. Sajnos egyes látogatók kifejezett felszólítást követően sem tartották be a távolságtartást és kerülték el a csoportosulást, amelyek ebben a helyzetben elvárhatóak. Mivel mindent meg szeretnénk tenni horgászaink és dolgozóink egészségének megóvása érdekében, ezért 2020. április 21-től a következő szabályokat vezetjük be:

- Horgászainkat továbbra is fogadjuk, azzal feltétellel, hogy egy horgász maximum 1 felnőtt kísérővel és a velük egy háztartásban élő egy vagy több gyermekkel érkezhet.
- Sétálók, piknikezők semmilyen formában nem léphetnek be a horgásztó, a horgászház és a mellékhelyiségek területére, ennek érdekében a tóparti bejárat is lezárásra kerül, a horgászok Göböljárás településen keresztül a lovarda felől tudnak behajtani a horgásztóhoz.

Amennyiben stégfoglalásotok van és egynél több felnőtt kísérővel terveztetek ellátogatni hozzánk és ezen szabályok bevezetése után – emiatt – mégsem szeretnétek igénybe venni a lefoglalt stéget, ezt természetesen megértjük és ebben az esetben kérjük, hogy töröljétek foglalásotokat a weboldalunkon keresztül.
Ezen új látogatási szabályok visszavonásig érvényesek!
Köszönjük megértéseteket.
Diana és Zoltán horgásztó és Pihenőpark